Este gata sa intre in scena ultimul act al istoriei omenirii. Un act in care totul pare destinat autodistrugerii. Oameni impotriva oamenilor si natiuni impotriva natiunilor. Parca ar fi acesta subtitlul “scenei” pe care in prezent o traiesc ca cetatean al acestei lumi. Nimeni nu are incredere in nimeni si fiecare il spioneaza pe celalalt. Increderea reciproca dintre persoanele din aceeasi familie, limba, tara sau rasa pare ca a disparut complet.

Dar planul Creatorului este acolo unde grupuri secrete de creaturi spirituale si umane lucreaza pentru un nou ordin. Acest ordin va iesi cu putere absoluta in mijlocul haosului mondial special creat. El este inca nevazut astazi pentru majoritatea cetatenilor planetei, chiar fiind la un singur pas de la punerea sa in aplicare, dar este gata sa inceapa ultimul act al operei sale.

Acest ultim act divin nu va fi lipsit de autoritatea inventorului, nici de splendoarea Sa care va lumina intregul Pamant cu o raza de lumina ce va aduce speranta chiar si in inimile indurerate si dezamagite.  Omnipotenta creativa si divina este gata sa inunde planeta Pamant cu puterea sa miraculoasa si datatoare de viata.

Nimic nu va putea ramane indiferent valului Omega ce va concluziona istoria omenirii cu un eveniment unic, minunat si irepetabil: iar acest eveniment este revenirea lui Isus.

Nu va fi creatura cea care va crea o lume mai buna decat cea actuala (chiar daca printul de Matrix a planificat aceasta cu secole in urma si o promite mereu adeptilor sai). Creatura a fost capabila sa conduca intreg creatul la un pas de colapsul total. Doar Creatorul Dumnezeu poate pune capat acestei lumi pe care o cunoastem noi astazi, ca sa inceapa o lume noua. O lume in care lupul si mielul vor paste impreuna, leul va manca paie ca boul iar sarpele se va nutri cu tarana. O lume in care nu va exista nici un rau si nici o vatamare. (vezi Isaia 65:25).

Cortina e gata sa se ridice.

Doresc eu nespus de mult sa-l imbratisez pe Tatal meu care m-a creat, iubit si care vrea sa-mi daruiasca nemurirea?