March 2014

UNANIMITET

UNANIMITET

Matrix është parajsa e standartit dhe i unanimitetit. Asgjë nuk i lihet rastit në Matrix… asnjë nuk mund të shprehet lirisht… asgjë sduhet të ekzistojë jashtë Matrix. Matrix është gjithshka, e kontrollon gjithshka. Continua

SCHINDLER’S LIST

SCHINDLER’S LIST

Schindler’s List është një film i 1993 i dedikuar temës së Shoah.

Krakov, 1939. Industriali gjerman Oscar Schindler, duke manovruar majat e nazistëve, tenton të krijojë një fabrikë për të përgatitur tenxhere e marmita. Continua